Matematik

Hjælp

19. oktober 2007 af Bruceboy (Slettet)
Nogen der kan hjælpe med denne opgave.. Kan ikke huske hvordan man gør ;I

y= 31,5 * 0,887^t (Hvor t er tiden)

Bestem t for y=19

19=31,5 * 0,887^t (hvad gør man så?)

Brugbart svar (0)

Svar #1
19. oktober 2007 af Esbenps

19=31,5 * 0,887^t

log(19)=log(31,5 * 0,887^t)

log(19)=log(31,5) + log(0,887^t)

log(19) - log(31,5) = t*log(0,887)

log(19/31,5)/log(0,887) = t

Skriv et svar til: Hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.