Matematik
Ligebenet trekants højde
19. oktober 2007 af
andersbm (Slettet)
Alle siderne i trekanten er

$">$">$">$">$">$">$">
Svar #1
19. oktober 2007 af andersbm (Slettet)
ups det stank...
alle siderne er lig med sqrt(3)
jeg sætter ind i formlen for pythagoras:
sqrt(3)^2+(0,5*sqrt(3))^2=h^^2
Jeg får
h=sqrt(15/4)
Er det korrekt eller er det tosset
alle siderne er lig med sqrt(3)
jeg sætter ind i formlen for pythagoras:
sqrt(3)^2+(0,5*sqrt(3))^2=h^^2
Jeg får
h=sqrt(15/4)
Er det korrekt eller er det tosset
Svar #2
19. oktober 2007 af dnadan (Slettet)
jeg vil nu vove at påstå, at det er:
(0,5*sqrt(3))^2+h^2= sqrt(3)^2
(0,5*sqrt(3))^2+h^2= sqrt(3)^2
Skriv et svar til: Ligebenet trekants højde
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
