Matematik
bestemmelse af a
20. oktober 2007 af
julemanden (Slettet)
følgende opgave giver mig kvaler
Formen af en skl med flad bund fremkommer ved en drejning af 360 grader om frsteaksen
af grafen for funktionen
f(x)=x^0.2 + a , x£[0;1]
hvor a er et positivt tal.
Bestem a, s denne skls rumfang bliver 4.
Heeeelp plz:)
Formen af en skl med flad bund fremkommer ved en drejning af 360 grader om frsteaksen
af grafen for funktionen
f(x)=x^0.2 + a , x£[0;1]
hvor a er et positivt tal.
Bestem a, s denne skls rumfang bliver 4.
Heeeelp plz:)
Svar #1
20. oktober 2007 af dnadan (Slettet)
løs ligningen:
1
pi* S (x^0,2 + a)^2 dx = 4
0
hvor S=integraltegn
1
pi* S (x^0,2 + a)^2 dx = 4
0
hvor S=integraltegn
Svar #3
20. oktober 2007 af dnadan (Slettet)
det burde du nu gerne:)
Prøv at skrive, hvor du er kommet til indtil videre...
Prøv at skrive, hvor du er kommet til indtil videre...
Svar #4
20. oktober 2007 af dnadan (Slettet)
(man skal ende med en andengradsligning, som får både et positivt resultat og et negativt resultat)
Skriv et svar til: bestemmelse af a
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
