Fysik
afbøjningsvinkel
21. oktober 2007 af
Lady-Ludvig (Slettet)
hejsa, har fået en opgave der lyder:
antag at der bliver sendt grønt lys med bølgelængden=550nm igennem et gitter hvor der er 600 spalter pr mm.
find afbøjningsvinklen:
jeg har gjort:
(1*550*10^-9)/(1,67*10^-6)= 0,329341
sin^-1(0,329341)= 19,2288
er det rigtigt? eller har jeg regnet forkert?
antag at der bliver sendt grønt lys med bølgelængden=550nm igennem et gitter hvor der er 600 spalter pr mm.
find afbøjningsvinklen:
jeg har gjort:
(1*550*10^-9)/(1,67*10^-6)= 0,329341
sin^-1(0,329341)= 19,2288
er det rigtigt? eller har jeg regnet forkert?
Skriv et svar til: afbøjningsvinkel
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
