Matematik
Bestem a i f(x)
25. oktober 2007 af
Anaa (Slettet)
nu har jeg ledt i flere timer på en formel til at løse denne opgave men jeg kan simpelthen ikke finde noget der passer til det ! så håber dermed der nogen af jer der gider hjælpe.
opgaven lyder:
F(x)=100 * a^x
(x) = 16
^x = 0,5 .
bestem a .. hvilken formel skal man bruge til at regne dette ud ?
opgaven lyder:
F(x)=100 * a^x
(x) = 16
^x = 0,5 .
bestem a .. hvilken formel skal man bruge til at regne dette ud ?
Skriv et svar til: Bestem a i f(x)
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
