Matematik
hjælp. haster.
26. oktober 2007 af
cmomme (Slettet)
hej.
jeg har lidt problemer med denne opgave. hvor vi skal finde antal terminer.
opgaven lyder:
hvor mange år skal der gå, før han har 60000 kr, hvis han har et startbeløb på 40000 kr. renten er 5% p.a.
hjælp.
jeg har lidt problemer med denne opgave. hvor vi skal finde antal terminer.
opgaven lyder:
hvor mange år skal der gå, før han har 60000 kr, hvis han har et startbeløb på 40000 kr. renten er 5% p.a.
hjælp.
Svar #1
26. oktober 2007 af Bellisima (Slettet)
du skal bruge kapitalfremskrivning.. har i lært den formel?
Svar #2
26. oktober 2007 af Bellisima (Slettet)
Kn=K0*(1+r)^n.. du kender startbeløb k0=40000, kn= 60000 og r = 0,05.. så finder du n, som er antal terminer..
ka du se det..?
ka du se det..?
Skriv et svar til: hjælp. haster.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
