Matematik
Sandsynlighedsregning
28. oktober 2007 af
Mr.Checklist (Slettet)
Hey, jeg har brug for lidt hjælp ved denne opgave:
Hvor mange gange skal man kaste en symmetrisk mønt for, at sandsynligheden for at få mindst én krone er over 99,5%?
Jeg går ud fra at jeg skal bruge binomcdf(n,½,r)
men da jeg desværre er ret ny i statistik-verdenen, så ved jeg ikke lige helt hvordan jeg skal dreje den.
n er vel antal kast eller hvordan?
Hvor mange gange skal man kaste en symmetrisk mønt for, at sandsynligheden for at få mindst én krone er over 99,5%?
Jeg går ud fra at jeg skal bruge binomcdf(n,½,r)
men da jeg desværre er ret ny i statistik-verdenen, så ved jeg ikke lige helt hvordan jeg skal dreje den.
n er vel antal kast eller hvordan?
Svar #1
28. oktober 2007 af ibibib (Slettet)
n er antal kast. Du skal måske prøve dig frem.
Bestem sandsynligheden for at få mindst én krone når n=6. (6 er et tilfældigt valgt tal).
Fortsæt derefter med n=7 ocv.
Eller måske du skal benytte CAS.
Bestem sandsynligheden for at få mindst én krone når n=6. (6 er et tilfældigt valgt tal).
Fortsæt derefter med n=7 ocv.
Eller måske du skal benytte CAS.
Svar #2
28. oktober 2007 af Mr.Checklist (Slettet)
ja, men hvad hvad er det nu lige r repræsentere?
for nu ved jeg ikke helt hvad jeg skal sætte den til.
Binomcdf(5,½,?)
for nu ved jeg ikke helt hvad jeg skal sætte den til.
Binomcdf(5,½,?)
Skriv et svar til: Sandsynlighedsregning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
