Matematik
Bevis for et vektorfelt
28. oktober 2007 af
pa8n (Slettet)
F(x,y,z) har en kontinuert anden partial aflede. Jeg skal vise, at fladeintegralet af curl F over fladen E er nul.
Altså SS curl F*NdS.
Hvordan gør jeg det?
Altså SS curl F*NdS.
Hvordan gør jeg det?
Svar #1
28. oktober 2007 af Euler (Slettet)
Det må være et korollar af det teorem, vi snakkede om i indlægget
"Divergence af et vektorfelt".
Dit integral er slet ikke veldefineret.
Vi skal vise, at SS(§E) curl F * N dS = 0, hvor § er et krøllet d.
Da div(curl F) = 0, har vi, at
SS(§E) curl F * N dS = SSS(E) div(curl F) dV = SSS(E) 0 dV = 0.
"Divergence af et vektorfelt".
Dit integral er slet ikke veldefineret.
Vi skal vise, at SS(§E) curl F * N dS = 0, hvor § er et krøllet d.
Da div(curl F) = 0, har vi, at
SS(§E) curl F * N dS = SSS(E) div(curl F) dV = SSS(E) 0 dV = 0.
Skriv et svar til: Bevis for et vektorfelt
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
