Matematik
Taylor-polynomie
28. oktober 2007 af
Søren_B (Slettet)
Et 1.-ordens taylor-polynomie (omkring punktet 0) til en funktion f:R->R er givet ved:
T_f(x) = 2 + x
og der gælder, at |f''(x)| =< 2 for alle x.
Hvordan afgører jeg, hvilket interval punktet f(1) er indeholdt i?
Mit umiddelbare bud var at finde T_f(1) - men er dette nok?
T_f(x) = 2 + x
og der gælder, at |f''(x)| =< 2 for alle x.
Hvordan afgører jeg, hvilket interval punktet f(1) er indeholdt i?
Mit umiddelbare bud var at finde T_f(1) - men er dette nok?
Svar #2
28. oktober 2007 af peter lind
Helelr ikke hvordan jeg undgår de sidste tekst; men håber det er forståeligt.
Skriv et svar til: Taylor-polynomie
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
