Matematik
Opgave hjælp. Find a & b?
29. oktober 2007 af
Mg89dk (Slettet)
Hej.
Jeg har denne 'store' opgave som jeg ikke rigtig kan komme igang med.
Hvordan finder jeg a & b? Har aldig fået fat i det.
& hvordan skal jeg svare på de andre?
Jeg går i 2g, men mat er mit svage punkt.
Så hvis i kunne skære det ud i pap ville det være dejligt.
Opgaven er nedenfor:
http://i26.photobucket.com/albums/c129/voodoo-doll/Unavngivet-4.jpg
Mange tak på forhånd :)
Jeg har denne 'store' opgave som jeg ikke rigtig kan komme igang med.
Hvordan finder jeg a & b? Har aldig fået fat i det.
& hvordan skal jeg svare på de andre?
Jeg går i 2g, men mat er mit svage punkt.
Så hvis i kunne skære det ud i pap ville det være dejligt.
Opgaven er nedenfor:
http://i26.photobucket.com/albums/c129/voodoo-doll/Unavngivet-4.jpg
Mange tak på forhånd :)
Svar #1
29. oktober 2007 af Frederikke90 (Slettet)
Hvis to givne punkter er oplyst, er det muligt at lave en forskrift for funktionen:
Punkterne kan betegnes som: P(x1,y1) og Q(x2,y2)
Hvis du har disse to punkter kan du beregne a og b.
a = log(y2)-log(y1) / log(x2)-log(x1)
b = y1 / x1^a
Punkterne kan betegnes som: P(x1,y1) og Q(x2,y2)
Hvis du har disse to punkter kan du beregne a og b.
a = log(y2)-log(y1) / log(x2)-log(x1)
b = y1 / x1^a
Svar #2
29. oktober 2007 af Mg89dk (Slettet)
Ok mange tak.
Hvordan laver jeg b?
Hvordan finder jeg ud af det med længden og bredden?
Hvordan laver jeg b?
Hvordan finder jeg ud af det med længden og bredden?
Skriv et svar til: Opgave hjælp. Find a & b?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
