Spansk

VIGTIGT, KIG HER !!

29. oktober 2007 af Nisa1 (Slettet)
Hej allesammen, er der ikke nogle der vil være sød, at oversætte det her til Spansk ?

1 - Nej, jeg hedder ikke Eva, Jeg hedder Anna.
2 - Jeg er dansker og bor i København.

Brugbart svar (0)

Svar #1
29. oktober 2007 af Dr. MolBio (Slettet)

har du ikke selv nogle forslag?

btw. skidt valg af overskrift...

Svar #2
29. oktober 2007 af Nisa1 (Slettet)

nope, det har jeg desværre ikke :,(

Brugbart svar (0)

Svar #3
29. oktober 2007 af .:Tarzan:. (Slettet)

LAD DOG VÆRE MED AT GIVE INDLÆG INTETSIGENDE TITLER!

Brugbart svar (0)

Svar #4
29. oktober 2007 af JuMMe^ (Slettet)

hedde = llamarse (refleksivt verbum)

At være = ser / estar (ser i dette tilfælde)
At bo = vivir

Så prøv selv herfra, så kan vi hjælpe dig.

Svar #5
29. oktober 2007 af Nisa1 (Slettet)

1 - Nej, jeg hedder ikke Eva, Jeg hedder Anna.
no,no me llamo Eva, me llamo Anna.


ER DET RIGTIGT :) ?


Brugbart svar (0)

Svar #6
29. oktober 2007 af MissDam (Slettet)

sí, creo que es corecto...

Skriv et svar til: VIGTIGT, KIG HER !!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.