Fysik
Gnidningskoefficient
29. oktober 2007 af
Doubleyou (Slettet)
Jeg mangler hjælp til at finde værdien for en gnidningskoefficient.
Jeg kender følgende oplysninger i bevægelsen på 28,4 m med konstant acceleration:
Resulterende kraft Fres = -4,551 N
Objektets masse: 19,96 kg
Starthastighed Vo = 3,6 m/sek
Bevægelsens acceleration: -0,228 m/sek
Opgaven lyder på at finde gnidningskoefficienten.
Jeg kender følgende oplysninger i bevægelsen på 28,4 m med konstant acceleration:
Resulterende kraft Fres = -4,551 N
Objektets masse: 19,96 kg
Starthastighed Vo = 3,6 m/sek
Bevægelsens acceleration: -0,228 m/sek
Opgaven lyder på at finde gnidningskoefficienten.
Svar #1
30. oktober 2007 af Erik Morsing (Slettet)
Sigma F = m*a + my*m*g = -4,551 N, her har du alle oplysninger til at kunne finde gnidningskoeffecienten (my)
Skriv et svar til: Gnidningskoefficient
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
