Matematik
Beregn funktionsværdi
31. oktober 2007 af
RikkeKring (Slettet)
Beregn funktionsværdierne f(-1),f(0) og f(3) for følgende funktion:
f(x) = 2x -5
på forhånd tak
f(x) = 2x -5
på forhånd tak
Svar #1
31. oktober 2007 af ibibib (Slettet)
Indsæt x=-1 i stedet for x i forskriften:
f(-1) = 2·(-1)-5 =
f(-1) = 2·(-1)-5 =
Skriv et svar til: Beregn funktionsværdi
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
