Matematik
hjælp til 7 stykker tak :)
31. oktober 2007 af
Zalcos (Slettet)
Hej allesammen. Jeg har en stor opgave, med en masse stykker. Men der er lige 7 opgaver, som jeg meget gerne vil have noget hjælp til.
1
Betragt de følgende to ligninger, hvor s, t, v og a er positive størrelser
S=(1/2)*a*t^2 og v=a*t
Fin s udtryk ved v og a
Find v udtryk ved s og a
4
Isolér den positive størrelse d af ligningen P=(i*(k*d)^2)/12c
7
Isoler L af ligningen: T=2*pi*kvadratrod(i/m*g*L)
Opgave 14
Isoler a af ligningen: r= T/s-a
Opgave 19
Brug nulreglen til løsning til hver af ligningerne
a) x^3=14x
b) x^3-3x^2=11x^2
Opgave 20
Løs ligningen x^3-3x^2=10x
Opgave 21
Løs ved håndkraft hvert af følgende ligningssystemer:
a) 2x-3y=3 og 3x+y=10
b) ½x-3y=5 og 12y=2x-1
Håber virkelig nogen vil hjælpe. Tak :-)
1
Betragt de følgende to ligninger, hvor s, t, v og a er positive størrelser
S=(1/2)*a*t^2 og v=a*t
Fin s udtryk ved v og a
Find v udtryk ved s og a
4
Isolér den positive størrelse d af ligningen P=(i*(k*d)^2)/12c
7
Isoler L af ligningen: T=2*pi*kvadratrod(i/m*g*L)
Opgave 14
Isoler a af ligningen: r= T/s-a
Opgave 19
Brug nulreglen til løsning til hver af ligningerne
a) x^3=14x
b) x^3-3x^2=11x^2
Opgave 20
Løs ligningen x^3-3x^2=10x
Opgave 21
Løs ved håndkraft hvert af følgende ligningssystemer:
a) 2x-3y=3 og 3x+y=10
b) ½x-3y=5 og 12y=2x-1
Håber virkelig nogen vil hjælpe. Tak :-)
Svar #1
31. oktober 2007 af Zalcos (Slettet)
Det er også i orden bare at hjælpe til et enkelt stykke ;P
Svar #3
31. oktober 2007 af Isomorphician
Kom selv med et par forslag, så vil folk måske være mere interesserede i at hjælpe dig
Skriv et svar til: hjælp til 7 stykker tak :)
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
