Matematik
HASTER!
31. oktober 2007 af
EOOOW (Slettet)
hjælp!
jeg skal aflevere en blæk i morgen.
hvordan skal man tegne en linje når y= -x+5 ?
og der er to mere.
Y=3/4x+1/2
Y=4/3x+3
haster virkelig meget..
jeg skal aflevere en blæk i morgen.
hvordan skal man tegne en linje når y= -x+5 ?
og der er to mere.
Y=3/4x+1/2
Y=4/3x+3
haster virkelig meget..
Svar #1
31. oktober 2007 af josemaria (Slettet)
Du tager fat i en blyant og tegner en linje..
Har du selv et bud, måske?
Har du selv et bud, måske?
Svar #2
31. oktober 2007 af .:Tarzan:. (Slettet)
Hvad mener du? Du starter med at lave et sildeben diadram eller hvad nu det hedder ...
Skriv et svar til: HASTER!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
