Matematik
Sandsynlighedsfelt
31. oktober 2007 af
math-freak++ (Slettet)
Betragt tallene således 00 = a0, 01 = a1,..., 99 = s9.
Hvornår er der mest sandsynligt (hvor mange tal skal der være) for at alle sekvenser (a0,a1, .. s9) er brugt.
Vi skal tage udgangspunkt i en tilfældig mængde af tilfældige tal. Fx 83839929249030193813....
Hvornår er der mest sandsynligt (hvor mange tal skal der være) for at alle sekvenser (a0,a1, .. s9) er brugt.
Vi skal tage udgangspunkt i en tilfældig mængde af tilfældige tal. Fx 83839929249030193813....
Svar #1
02. november 2007 af Eskil (Slettet)
Hvorfor har du valgt navngivningen a0 til s9? Og spørger du i virkeligheden om antallet af rækkefølger tallene 0-99 kan nævnes i? Hvis spørgsmålet blev præciseret lidt, kunne det jo vise sig at være interessant...
Skriv et svar til: Sandsynlighedsfelt
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
