Fysik
Anna og hende lampe..!
03. november 2007 af
Gold-digga (Slettet)
Anna har en lampe som er tændt 14 timer i døgnet året rundt. Effektforbruget er 40 W for lampen.
Hvor meget energi omsætter lampen i løbet af 1 år?
Svar: 14t*365*40W = 204.400 W
204.400W/1000 = 204,4 kWh
er det rigtigt ?
Jeg skal også finde prisen på hvor meget det koster at have den tændt i 14t: 204,4 kWh*1,25kr= 225,50 kr. ?
Da 1 kWh=1,25kr.
Hvor meget energi omsætter lampen i løbet af 1 år?
Svar: 14t*365*40W = 204.400 W
204.400W/1000 = 204,4 kWh
er det rigtigt ?
Jeg skal også finde prisen på hvor meget det koster at have den tændt i 14t: 204,4 kWh*1,25kr= 225,50 kr. ?
Da 1 kWh=1,25kr.
Svar #1
03. november 2007 af Gold-digga (Slettet)
Rettelse:
efter jeg har de 204,4 kWh : 1 kwh=3,6 MJ: 204,4 kWh*3,6 MJ= 735,8 MJ !
efter jeg har de 204,4 kWh : 1 kwh=3,6 MJ: 204,4 kWh*3,6 MJ= 735,8 MJ !
Svar #2
03. november 2007 af frederik159 (Slettet)
Jeg skal også finde prisen på hvor meget det koster at have den tændt i 14t: 204,4 kWh*1,25kr= 225,50 kr. ?
Da 1 kWh=1,25kr.
ØHHH.... tændt i 14t eller i et år med 14t om dagen? for du har skrevet 14t. men i udregningen har du taget for et år
Skriv et svar til: Anna og hende lampe..!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
