Matematik
find ligning?
03. november 2007 af
Skat1 (Slettet)
find en ligning for den linje, der går gennem punkterne A(2,5) og B(8,8)?
hvordan gør jeg lige det? :o
på forhånd tak..
hvordan gør jeg lige det? :o
på forhånd tak..
Svar #1
03. november 2007 af Eskil (Slettet)
Du bruger formlerne for tallene a og b i linjens ligning:
a = (y2-y1)/(x2-x1)
og
b = y1-ax1
Her er (x1,y1)=(2,5) og (x2,y2)=(8,8)
a = (y2-y1)/(x2-x1)
og
b = y1-ax1
Her er (x1,y1)=(2,5) og (x2,y2)=(8,8)
Svar #3
03. november 2007 af Skat1 (Slettet)
vis at punkterne A(1,4) B(3,7) og C(11,9) ligger på samme rette linie.
hvordan kan jeg vise det.. skal jeg bare sætte dem ind i koordinatsystemet?
hvordan kan jeg vise det.. skal jeg bare sætte dem ind i koordinatsystemet?
Skriv et svar til: find ligning?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
