Matematik
Vektorregning
04. november 2007 af
Fabianbm (Slettet)
Hej.
Jeg ved at
vektor m (t-1;2t)
vektor n (2t-3;t+1)
Jeg vil derfor gerne have hjælp til at bestemme t, idet der gælder at,
vektor m * vektor n = 10.
På forhånd tak :)
/Fabian
Jeg ved at
vektor m (t-1;2t)
vektor n (2t-3;t+1)
Jeg vil derfor gerne have hjælp til at bestemme t, idet der gælder at,
vektor m * vektor n = 10.
På forhånd tak :)
/Fabian
Svar #1
04. november 2007 af peter lind
Du regner blot produktet ud og sætter det lig 10 altså
(t-1)(2t-3) + 2t(t+1) = 10
(t-1)(2t-3) + 2t(t+1) = 10
Svar #2
04. november 2007 af Fabianbm (Slettet)
Ok, tak :) Synes bare ikke helt jeg kunne få det til at passe med det rigtige facit. Jeg har nok bare lavet en skrivefejl så :)
Skriv et svar til: Vektorregning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
