Fysik
Absorberede DOSIS
05. november 2007 af
Linex1 (Slettet)
En svulst på 0.5 Kg, bestråles med gammastråling i 50 sekunder. Kilden er en co-enhed, der bestråler svulsten med 3.0*10^12 kvanter pr. sekund med gennemsnitsenergien 1.25 MeV. Antag at 1/4 absorberes i svulsten.
Hvor stor er den absorberede dosis i svulsten?
NOGEN DER KAN HJÆLPE!?! Please (:
Hvor stor er den absorberede dosis i svulsten?
NOGEN DER KAN HJÆLPE!?! Please (:
Svar #3
05. november 2007 af Linex1 (Slettet)
Hvis jeg skal have svaret i Gray og jeg ved dette skal gi' 15.. Hvordan forbindes dette så, så det resulterer i et korrekt svar.?
Svar #4
05. november 2007 af Linex1 (Slettet)
Ved det du foreslår altså: 3*10^12*1,25Mev/4
Fåes: 9.375*10^11.. Og derfra og så gå til Gray.? - Energi/Masse(0.5)
9.375*10^11/0.5 = 1.875*10^12
Hvordan får jeg svaret = 15 Gray.?
Fåes: 9.375*10^11.. Og derfra og så gå til Gray.? - Energi/Masse(0.5)
9.375*10^11/0.5 = 1.875*10^12
Hvordan får jeg svaret = 15 Gray.?
Skriv et svar til: Absorberede DOSIS
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
