Matematik
HJÆLP;
05. november 2007 af
halden (Slettet)
I trekant ABC er vinkel C ret, og |BC| = 5
Bestem |AB| som funktion af x, når |AC| = x.
Hjælp, kan ikke finde ud af denne måske simple matematik opgave, nogen der vil hjælpe.
Bestem |AB| som funktion af x, når |AC| = x.
Hjælp, kan ikke finde ud af denne måske simple matematik opgave, nogen der vil hjælpe.
Svar #1
05. november 2007 af Isomorphician
Tænk på Pythagoras og prøv at opstil en ligning for hvordan du normalt udregner hypotenusen, bare med andre betegnelser.
Svar #5
05. november 2007 af dnadan (Slettet)
Pythagoras:
|BC|^2+|AC|^2=|AB|^2
prøv at indsætte dine oplysninger og isolér |AB|
|BC|^2+|AC|^2=|AB|^2
prøv at indsætte dine oplysninger og isolér |AB|
Skriv et svar til: HJÆLP;
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
