Fysik

Charlies hydrogen scooter

05. november 2007 af equinoxe (Slettet)
YES BABY!

Så lykkedes det, jeg har netop fået startet, om end ikke danmarks første 100% hydrogen motor, så Ølstykkes...

Jeg tømte min karburator for benzin, og trådte et par gange i kickstarteren herefter for at sikre mig at al benzin var væk, derefter indstillede jeg ilt/brændstof blandingen på karburatoren til 34,32:1 (det regnede jeg på igår, og fik det til 34,32:1, hvorimod en almindelig benzinmotor kører med 14,7 dele ilt til 1 del benzin)

Herefter satte jeg reaktionen igang, som skulle frigive brint, og da denne blev tilstrækkelig varm, og begyndte at danne meget brint (rigtig meget faktisk) trådte jeg stille i kickstarteren... jeg kunne ikke få liv i den..

Efter jeg havde stået og trampet i lortet lidt tid var jeg til sidst ved at give op, men jeg satte fuld choker på, og lod el starteren løbe rundt, dette satte virkelig fut i min scooter..

Den startede med nogle grynt, men tog herefter pæn mange omdrejninger i tomgang (den skal lige indstilles)..

Så nu kører skidtet, nu er jeg så gået igang med at finde en løsning til at køre en vedvarende proces, hvor der konstant bliver frigivet brint fra aluminium, der skal tilsættes alu og vand ca hver 5 minut, men fik den startet, og den kørte i ca 1½ minut, hvorefter processen ikke kunne hamle op med forbruget af brint i motoren...

Jeg brugte lidt aluminiumsspåner fra en drejebænk, da disse giver et stort overfladeareal..

som det så ud ville den vel nok, hvis der tilsættes vand, kunne køre en 100-150 meter på en almindelig alu coladåse

Nogle bud på en konstant flow?

Jeg regnede lidt med at føre udstødningskanalen op i kammeret hvor processen foregår, for når jeg så brænder brinten af, dannes der vand, og herved vil der komme et konstant flow af vand, men vil det virke?

Brugbart svar (0)

Svar #1
07. november 2007 af kraugh (Slettet)

Sejt.... ;)

Brugbart svar (0)

Svar #2
09. november 2007 af Tissi (Slettet)

Jeg har ikke lige læst hele din tråd, men som jeg lige kan læse, lyder det utroligt spændende. Men pas på med at lægge egne 'opfindelser' ud til alle, de kan hurtigt blive tyvstjålet; har jeg selv prøvet, og det er ikke sjovt.

Svar #3
09. november 2007 af equinoxe (Slettet)

Hehe, jeg har også selv prøvet det, jeg havde opfundet en cykeldynamo med en gräetz kobling, og hermed kunne man oplade sin mp3 afspiller, og det hele var fint, det var til et eksamensprojekt engang...

De gamle var igang med at tage patent på det, da vi pludselig læste om en kinesisk virksomhed som havde taget patent på, og nu citerer jeg: en cykeloplader, som kunne oplade din mobiltelefon... det var kraftedme flabet...

Vi snøvlede dog også lidt med patentet herhjemme, da det tager tid og ikke mindst penge, men det fandme fusket lavet...

Skriv et svar til: Charlies hydrogen scooter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.