Matematik

Lille ligning

06. november 2007 af KennethC (Slettet)
Hey..

længe siden jeg har arbejdet med ligninger..

P=100q-1000

Isoler q

Giver det ikke bare q=En hundrededel P - 10

Brugbart svar (0)

Svar #1
06. november 2007 af mathon

100q = p+1000

q = (p+1000)/100

q = (p/100)+10

Svar #2
06. november 2007 af KennethC (Slettet)

ups.. skrev forkert.. P=100q+1000

Brugbart svar (0)

Svar #3
06. november 2007 af mathon

...så passer dit facit...

Skriv et svar til: Lille ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.