Matematik
Stigning; hvordan forståes???
06. november 2007 af
DennisDeH (Slettet)
Hey students...
Hvordan forståes stigningen i følgende opgave?:
"En konisk stift har diameteren D=8mm, diameteren d=? (men mindre end D), længden L=60mm,og stigningen er på 1:25"
Spørgsmålet er så hvordan skal jeg forstå stigningen?
Er det som at den stiger 1/25mm per mm i længden, eller?
MvH Dennis
Hvordan forståes stigningen i følgende opgave?:
"En konisk stift har diameteren D=8mm, diameteren d=? (men mindre end D), længden L=60mm,og stigningen er på 1:25"
Spørgsmålet er så hvordan skal jeg forstå stigningen?
Er det som at den stiger 1/25mm per mm i længden, eller?
MvH Dennis
Skriv et svar til: Stigning; hvordan forståes???
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
