Matematik
Haster !!!
07. november 2007 af
elgaardd (Slettet)
Hvordan isolere jeg r i følgende formel: 0=2"pi"r ?
og I i følgende formel: R = u ?
-
I
Please hjælp mig hurtigt, meget vigtig :-)
på forhånd tak !
og I i følgende formel: R = u ?
-
I
Please hjælp mig hurtigt, meget vigtig :-)
på forhånd tak !
Svar #1
07. november 2007 af Isomorphician
hvis der står 0 = 2*pi*r, så er r = 0
og hvis der står R = (u/I)
så er I:
R = (u/I)
IR = u
I = (u/R)
og hvis der står R = (u/I)
så er I:
R = (u/I)
IR = u
I = (u/R)
Svar #2
07. november 2007 af elgaardd (Slettet)
Tusind tak :-)
Isolér R2 : R=R1+R2+R3
Isolér ¤ : R=Ro gange (1+¤ gange t)
Aner simpelthen ikke hvordan man gør, hvis der er flere kloge hoveder derude, vil jeg blive rigtig glad hvis i ville give jeres resultat!!
På forhånd 1000 tak :-)
Isolér R2 : R=R1+R2+R3
Isolér ¤ : R=Ro gange (1+¤ gange t)
Aner simpelthen ikke hvordan man gør, hvis der er flere kloge hoveder derude, vil jeg blive rigtig glad hvis i ville give jeres resultat!!
På forhånd 1000 tak :-)
Svar #3
07. november 2007 af Isomorphician
R = Ro(1+¤t)
(R/Ro) = 1 + ¤t
(R/Ro) - 1 = ¤t
((R/Ro)-1)/t = ¤
Den første må du selv prøve.
(R/Ro) = 1 + ¤t
(R/Ro) - 1 = ¤t
((R/Ro)-1)/t = ¤
Den første må du selv prøve.
Skriv et svar til: Haster !!!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
