Matematik
integralregning?!?!?!
07. november 2007 af
catqueen (Slettet)
I et koordinatsystem med enheden 1 cm på begge akser er en punktmængde M afgrænset af førsteaksen, andenaksen, linjen med ligning x = 10 og graferne for funktionerne f og g, hvor
f(x)=1,5+(x^4^-1) (altså den fjerde rod af x)
g(x)=(x-1)^(1/2) (altså kvadratroden af x-1)
Formen af en 10 cm høj glasvase fremkommer ved, at punktmængden M drejes 360o omkring 1. aksen.
a) bestem hvor meget vand der kan være i vasen
(har jeg gjort ved at finde volumenet
b) Bestem hvor meget glas vasen består af
DENNE OPGAVE KAN JEG IKKE... HVAD SKAL JEG GØRE??? MAN SKAL VEL PÅ EN ELLER ANDEN MÅDE FINDE LÆNGDEN AF HVER SIDE OG AF DE TO FUNKTIONER I DET BESTEMTE INTERVAL... HJÆLP!!! NOGEN DER HAR EN IDÉ OM HVAD JEG SKAL GØRE?
f(x)=1,5+(x^4^-1) (altså den fjerde rod af x)
g(x)=(x-1)^(1/2) (altså kvadratroden af x-1)
Formen af en 10 cm høj glasvase fremkommer ved, at punktmængden M drejes 360o omkring 1. aksen.
a) bestem hvor meget vand der kan være i vasen
(har jeg gjort ved at finde volumenet
b) Bestem hvor meget glas vasen består af
DENNE OPGAVE KAN JEG IKKE... HVAD SKAL JEG GØRE??? MAN SKAL VEL PÅ EN ELLER ANDEN MÅDE FINDE LÆNGDEN AF HVER SIDE OG AF DE TO FUNKTIONER I DET BESTEMTE INTERVAL... HJÆLP!!! NOGEN DER HAR EN IDÉ OM HVAD JEG SKAL GØRE?
Svar #1
07. november 2007 af Benjamin. (Slettet)
Se din anden tråd om samme emne: https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=420398
(og følg opfodringen til næste gang, du opretter tråde)
(og følg opfodringen til næste gang, du opretter tråde)
Skriv et svar til: integralregning?!?!?!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
