Matematik
Grænseværdi for N'
11. november 2007 af
Angelica18 (Slettet)
En differentialligning er givet ved:
N'=N(1,00*0,00467N)
en information er givet: N(1)=13
Så skal jeg bestemme grænseværdien for N når t->inf.
Hvordan gør jeg det? :S
N'=N(1,00*0,00467N)
en information er givet: N(1)=13
Så skal jeg bestemme grænseværdien for N når t->inf.
Hvordan gør jeg det? :S
Svar #1
11. november 2007 af dnadan (Slettet)
Mon ikke, at du først skal løses den pågældende differentialligning?
Skriv et svar til: Grænseværdi for N'
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
