Matematik

Matematik hjælp brøk

11. november 2007 af AdamGym (Slettet)
6:(7/19)
Giver det ikke (7/114)

Brugbart svar (0)

Svar #1
11. november 2007 af mathon

6:(7/19) = 6*(19/7).....

"man dividerer med en brøk ved at gange med den omvendte brøk"

Svar #2
11. november 2007 af AdamGym (Slettet)

Det er et tal divideret med en brøk . altså 6 dividere med brøken 7/19.

Brugbart svar (0)

Svar #3
11. november 2007 af mathon

...ja netop

6:(7/19) = 6*(19/7) = 6*19/7 = 114/7

Svar #4
11. november 2007 af AdamGym (Slettet)

okay tak for hjælpen :D

Skriv et svar til: Matematik hjælp brøk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.