Matematik

mat...

11. november 2007 af tyra16 (Slettet)
løs ligningen.
5-2(x+7)=3(x-4).




Brugbart svar (0)

Svar #1
11. november 2007 af Molle (Slettet)

Hvad er det, du har problemer med?

Brugbart svar (0)

Svar #2
12. november 2007 af mathon

5 - 2(x+7) = 3(x-4)

5 - (2x+14) = (3x-12)

5-2x-14 = 3x-12....

Skriv et svar til: mat...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.