Matematik
Bestemmelse af ligning
11. november 2007 af
Nick8 (Slettet)
Her er min opgave:
Den rette linie l går gennem punkterne
(-1,-9) og (7,6)
Bestem ligningen for l.
Så skal man bare gå ind og bestemme forskrift for en lineær funktion, ikke?!?!?
Den rette linie l går gennem punkterne
(-1,-9) og (7,6)
Bestem ligningen for l.
Så skal man bare gå ind og bestemme forskrift for en lineær funktion, ikke?!?!?
Svar #1
11. november 2007 af dnadan (Slettet)
yes...
start med at beregne a(a=(y2-y1)/(x2-x1), og derefter b(f(x0)-ax0=b).
start med at beregne a(a=(y2-y1)/(x2-x1), og derefter b(f(x0)-ax0=b).
Skriv et svar til: Bestemmelse af ligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
