Matematik
Stamfunktioner og arealberegning
12. november 2007 af
Ralphi (Slettet)
f(x) = x-2*vx, x større end eller lig 0
i fjerde kvadrant afgrænser grafen for f sammen med førsteaksen en punktmængde M, der har et areal.
Beregn ved hjælp af stamfunktioner arealet af M.
På tegningen ses at x værdierne er fra 0 til 4:
S(x-2*vx) dx = [½x^2-2x*(2/3)X^(3/2)]fra 0 til 4...
Er det rigtigt? og hvis det er, skal man så bruge partiel integration for at regne videre eller hvordan?
i fjerde kvadrant afgrænser grafen for f sammen med førsteaksen en punktmængde M, der har et areal.
Beregn ved hjælp af stamfunktioner arealet af M.
På tegningen ses at x værdierne er fra 0 til 4:
S(x-2*vx) dx = [½x^2-2x*(2/3)X^(3/2)]fra 0 til 4...
Er det rigtigt? og hvis det er, skal man så bruge partiel integration for at regne videre eller hvordan?
Skriv et svar til: Stamfunktioner og arealberegning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
