Matematik
Trekant i geogebra
13. november 2007 af
shafh (Slettet)
Hej.
Jeg skal i gang med at tegne noget så enkelt som en trekant i geogebra. Men det har begyndt at volde mig rimelig mange problemer da det er længe siden jeg har brugt programmet.
Jeg skal lave en trekant med A på 72 grader, b=4,1 og c=3,8
Er der ikke nogen der der hjælpe mig med hvordan jeg tegner sådan en ;)
Jeg skal i gang med at tegne noget så enkelt som en trekant i geogebra. Men det har begyndt at volde mig rimelig mange problemer da det er længe siden jeg har brugt programmet.
Jeg skal lave en trekant med A på 72 grader, b=4,1 og c=3,8
Er der ikke nogen der der hjælpe mig med hvordan jeg tegner sådan en ;)
Svar #1
13. november 2007 af Dominik Hasek (Slettet)
#0:
Hvad i alverden er geogebra?
Du kan bruge cosinusrelationen til at finde længden af den sidste side og sinusrelationerne til at finde de to vinkler.
Hvad i alverden er geogebra?
Du kan bruge cosinusrelationen til at finde længden af den sidste side og sinusrelationerne til at finde de to vinkler.
Svar #2
13. november 2007 af shafh (Slettet)
Geogebra er nok det mest kendteste program til at lave geometri i.
http://www.geogebra.org/cms/
http://www.geogebra.org/cms/
Skriv et svar til: Trekant i geogebra
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
