Matematik
Lösningsförslag
30. maj 2004 af
Cissi (Slettet)
Hej jag är en svensk student som snart ska ha tenta i matte. Tyvärr har vi inga bra matematik forum i Sverige så jag vänder mig till er :)
Är det någon som har ett förslag på hur man löser uppgifter av typen:
Ekvation
sin(2x-30° )=0,7
3sin(x-30° )-2=0
Tack på förhand!
Är det någon som har ett förslag på hur man löser uppgifter av typen:
Ekvation
sin(2x-30° )=0,7
3sin(x-30° )-2=0
Tack på förhand!
Ad 1.
Tag sin^-1 på begge sider. Husk at der er periodiske løsninger til ligningen.
Læg 30 til begge sider og del med 2 på begge sider.
Tag sin^-1 på begge sider. Husk at der er periodiske løsninger til ligningen.
Læg 30 til begge sider og del med 2 på begge sider.
Svar #2
31. maj 2004 af Cissi (Slettet)
Tack så mycket!
Jag får det till att x=71,8° +n360°
och det stämmer delvis enligt facit, men det fullständiga svaret är:
x=71,8° +n360° eller x=168,2° +n360°
Jag förstår inte hur jag får fram den sista biten "x=168,2° +n360°"
Jag får det till att x=71,8° +n360°
och det stämmer delvis enligt facit, men det fullständiga svaret är:
x=71,8° +n360° eller x=168,2° +n360°
Jag förstår inte hur jag får fram den sista biten "x=168,2° +n360°"
Skriv et svar til: Lösningsförslag
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
