Matematik

Isolere

14. november 2007 af geschwin (Slettet)
Heej(:
Hvordan isolere jeg h i denne her ligning?
1=1/3*h*pi*r^2

Hjælp!

Brugbart svar (0)

Svar #1
14. november 2007 af Hellwrath-90 (Slettet)

Hele højresiden er et stort produkt her. Så du devidere simpelthen bare med alle faktorerne.

Brugbart svar (0)

Svar #2
14. november 2007 af mathon

1=1/3*h*pi*r^2

3/(pi*r^2) = h

Svar #3
14. november 2007 af geschwin (Slettet)

Tusinde tak (:

Skriv et svar til: Isolere

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.