Matematik
Cosinus og sinus
14. november 2007 af
geschwin (Slettet)
Heej (:
Nogen som kan hælpe?
Jeg har 3 vinkler i en trekant.
Men hvordan finder jeg den ene side i den?
Vinkel A= 37,6 grader
Vinkel B= 52,4 grader
Vinkel C= 90 grader
Jeg skal finde siden BC..
På forhånd tak.
Nogen som kan hælpe?
Jeg har 3 vinkler i en trekant.
Men hvordan finder jeg den ene side i den?
Vinkel A= 37,6 grader
Vinkel B= 52,4 grader
Vinkel C= 90 grader
Jeg skal finde siden BC..
På forhånd tak.
Svar #3
14. november 2007 af badooo (Slettet)
For at kunne beregne vinkler og sider en trekant, skal du have 3 oplysninger, hvoraf den ene skal være en af siderne. Du har kun oplyst vinklerne?
Svar #4
14. november 2007 af ??123 (Slettet)
a^2=b^2+c^2-2*b*c*cos(A)
b^2=a^2+c^2-2*a*c*cos(B)
c^2=a^2+b^2-2*a*b*cos(C)
b^2=a^2+c^2-2*a*c*cos(B)
c^2=a^2+b^2-2*a*b*cos(C)
Skriv et svar til: Cosinus og sinus
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
