Matematik

HJÆLP HASTER!!!!!!

14. november 2007 af ??123 (Slettet)
I(x) = Io*e^(-0,0393x) = Io*(e^(-0,0393))^x = Io*0,961462^x,

I(x) = Io*0,961462^x

hvoraf

I(1) = Io*0,961462^1 = Io*0,961462

I(1)/Io = 0,961462/1

(I(1)-Io)/Io = (0,961462-1)/1 = -0,038538 = -3,8538%

strålingsintensiteten nedsættes med 3,8538% pr. mm bly

hvordan beregner jeg X½??????

Brugbart svar (0)

Svar #1
14. november 2007 af mathon

I(x) = Io*0,961462^x

I(X½) = (1/2)Io = Io*0,961462^X½

(1/2)Io = Io*0,961462^X½

(1/2) = 0,961462^X½

ln(1/2) = X½*ln(0,961462)

X½ = ln(1/2)/ln(0,961462)

Skriv et svar til: HJÆLP HASTER!!!!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.