Matematik

Bestem forskrift.

15. november 2007 af neozinck (Slettet)
Grafen for en lineær funktion f går gennem punkterne
(-6,4) og (2,8). Bestem en forskrift for f.
Hjælp.. forstår ikke opgaven?

Brugbart svar (0)

Svar #1
15. november 2007 af Munck (Slettet)

Du skal bestemme ligningen for den rette linie gennem de to opgivne punkter.

Svar #2
15. november 2007 af neozinck (Slettet)

Ups rettelse.. det er uden hjælpemidler.

Brugbart svar (0)

Svar #3
15. november 2007 af dnadan (Slettet)

#2
y=ax+b

a=(y2-y1)/(x2-x1)

og

b=y0-ax0

Brugbart svar (0)

Svar #4
15. november 2007 af Isomorphician

forskriften for den rette linje: y = ax + b
a bestemmes ved: a = (y2-y1)/(x2-x1)
når a er isoleret, kan man tage et af punkterne der er givet og indsætte i forskriften for den rette linje og isolere b

Skriv et svar til: Bestem forskrift.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.