Matematik

Andengradspolynominer

15. november 2007 af lulle17 (Slettet)
hvad er definitionen på en andengradspolynomier?

Tak på forhånd!

Brugbart svar (0)

Svar #1
15. november 2007 af peter lind

p(x) = ax^2+bx+c hvor a er forskellig fra 0.

Brugbart svar (0)

Svar #2
16. november 2007 af Fassos (Slettet)

et andengradspoynomie eller polynomium.

peter lind jeg tror ikke det er nok, y = ax² + bx + c og at a =/ 0 og at a er forskellig fra 0 Så kan jeg fortælle at det vigtige i et andengradspolynomie er bare at man har et led med x i anden f.eks. 3x^2
og så at du ikke har en med højere potens, f.eks. x^3
^^

Brugbart svar (0)

Svar #3
16. november 2007 af Dominik Hasek (Slettet)

#2:
Det er da også præcis det der står i #1. Desuden er det ikke bare vigtigt, at der indgår det led med x² og ej af højere potens, det er selve definitionen på et andengradspolynomium.

Brugbart svar (0)

Svar #4
16. november 2007 af Plooki (Slettet)

Det er rigtigt nok Fassos, Peter Lind har ret ! ! ! !

Brugbart svar (0)

Svar #5
16. november 2007 af Fassos (Slettet)

Hasek præcis men ikke godt nok, jeg kan se eleven her er ny,

Svar #6
17. november 2007 af lulle17 (Slettet)

jeg vil meget gerne ha en præcis definition af et andengradpolynomium, da jeg skal bruge det til min rapport.
tak!

Svar #7
17. november 2007 af lulle17 (Slettet)

på et andengradspolynomium

Brugbart svar (0)

Svar #8
17. november 2007 af siimba (Slettet)

se #1

Brugbart svar (0)

Svar #9
17. november 2007 af siimba (Slettet)

#8
Hov, min kommentar var henvendt til #6

Brugbart svar (0)

Svar #10
18. november 2007 af Fassos (Slettet)

hm ok --> tjek sidderne http://da.wikipedia.org/wiki/Polynomium og http://da.wikipedia.org/wiki/Andengradsligning

Held og Lykke med rapporten :)

Brugbart svar (0)

Svar #11
18. november 2007 af Fassos (Slettet)

-d

Skriv et svar til: Andengradspolynominer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.