Matematik

uafhængighed

16. november 2007 af stræber-pigen (Slettet)
Ui = omvendt U
P(A Ui B Ui B) = Ø
Er de tre hændelser så disjunkte?

Brugbart svar (0)

Svar #1
16. november 2007 af peter lind

Jeg går ud fra at det sidste B skal være et C.
Ikke nødvendigvis. Der er ikke noget i vejen for at A=B og C disjunkt med A og B.

Brugbart svar (0)

Svar #2
16. november 2007 af Esbenps

Iøvrigt mener du vel ikke Ø? Du mener vel 0? Ø er den tomme mængde, men en sandsynlighed bliver jo nødt til at give en værdi...

Svar #3
16. november 2007 af stræber-pigen (Slettet)

Jo, det mener jeg.

Hvad menes der med "mutually disjoint events"? Er det fælles disjunkte hændelser?

Brugbart svar (0)

Svar #4
16. november 2007 af sheaf (Slettet)

#3
"Mutually disjoint events" betyder parvist disjunkte hændelser. En hændelse er en mængde af udfald, der opfylder et kriterie. At to hændelser er parvist disjunkte betyder, at de intet udfald har til fælles.

Skriv et svar til: uafhængighed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.