Matematik
konstanten a bestemmes
18. november 2007 af
Katrine1912 (Slettet)
størrelsen y af en bakteriepopulation er løsning til differentialligningen
y'=a(500-y)y
til tiden t(0) er der 100 bakterier og væksthastigheden er 50
konstanten af bestemmes! Hvad gør jeg?
y'=a(500-y)y
til tiden t(0) er der 100 bakterier og væksthastigheden er 50
konstanten af bestemmes! Hvad gør jeg?
Svar #1
18. november 2007 af Lurch (Slettet)
indsæt dine oplysninger i ligningen
væksthastighed = y'
y = antal bakterier
væksthastighed = y'
y = antal bakterier
Skriv et svar til: konstanten a bestemmes
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
