Matematik

y'=2y-4x+3

18. november 2007 af Katrine1912 (Slettet)
Hej, jeg skal finde en lineær funktion der er løsning til y'=2y-4x+3

Det der er uvant for mig er at der også er x i ligningen!
Hvordan gør jeg?

Brugbart svar (0)

Svar #1
18. november 2007 af Carbon (Slettet)

har du ikke flere oplysninger..?

Brugbart svar (0)

Svar #2
18. november 2007 af allan_sim

#0.
Udnyt, at en lineær funktion har formen y=ax+b. Indsæt dette i differentialligningen og sammenlign koefficienter på hver sin side af lighedstegnet.

Skriv et svar til: y'=2y-4x+3

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.