Matematik
Væksthastighed
18. november 2007 af
julemanden (Slettet)
Jeg har haft lidt svært ved en opgave så håber på lidt hjælp herinde fra
Opgaven lyder som følger
Haletudser længde som funktion af tiden opfylder følgende differentialigning
DSt/dt = 0,00575*St*(12-St)
hvor St er længden(cm) til tiden t(døgn)
Det oplyses at til tiden t=0 er længden af en haletudse 0,5
a) bestem væksthastigheden for længden til det tidspunkt , hvor længden af en haletudse er 4 cm
På forhånd mange tak:)
Opgaven lyder som følger
Haletudser længde som funktion af tiden opfylder følgende differentialigning
DSt/dt = 0,00575*St*(12-St)
hvor St er længden(cm) til tiden t(døgn)
Det oplyses at til tiden t=0 er længden af en haletudse 0,5
a) bestem væksthastigheden for længden til det tidspunkt , hvor længden af en haletudse er 4 cm
På forhånd mange tak:)
Svar #2
18. november 2007 af julemanden (Slettet)
Hvad skal oplysningen med tiden t=0 er længden af en haletudse 0,5
så bruges til
Kan det have noget med at opgave b at gøre, hvor der står man tegne en skitse af, hvorledes væksthastigheden for længden afhænger af længden?
så bruges til
Kan det have noget med at opgave b at gøre, hvor der står man tegne en skitse af, hvorledes væksthastigheden for længden afhænger af længden?
Svar #3
18. november 2007 af dnadan (Slettet)
se
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=424693
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=424693
Skriv et svar til: Væksthastighed
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
