Matematik

Hjælp f(x)=ax+b

18. november 2007 af Nisa1 (Slettet)
Hej allesammen, vil i ikke være søde og hjælpe mig, er virkelig lost, har prøvet at lave det 100 gange men kan ikke.

Produktionen af vedvarende energi i Danmark kan i perioden 1999-2004 tilnærmelsesvis beskrives ved en lineære model
f(x)=ax+b,
Hvor x er antal år efter 1999, og f(x) er den årlige produktion af vedvarende energi, målt i enheden TJ. det oplyses, at f(0)=6681 og f(x)9311

1 = Bestem tallene a og b.
Hvad fortæller tallet a om danmarks produktion af vedvarende energi?

Brugbart svar (0)

Svar #1
18. november 2007 af mathon

f(x) = 9311 her må være skrivefejl!!!;-)

Svar #2
18. november 2007 af Nisa1 (Slettet)

ja okay der skulle stå et punktum efter det altså "9311."

Brugbart svar (0)

Svar #3
18. november 2007 af allan_sim

#2.
Der må stå et tal i stedet for x i f(x)=9311.

Hvad har du forsøgt dig med? Det er lidt svært at forklare, hvad du gør forkert, når du ikke skriver, hvad du konkret gør.

Svar #4
18. november 2007 af Nisa1 (Slettet)

hovsa, der skulle stå f(3)=9311. sorry

Skriv et svar til: Hjælp f(x)=ax+b

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.