Matematik
potensiel
19. november 2007 af
rosiette (Slettet)
hvad er det nu b`s betydning er helt præcist i en potensiel udvikling??
Svar #1
19. november 2007 af -Zeta- (Slettet)
For en potentiel udvikling y=b*x^a, er b (sammen med a) blot et mål for væksthastigheden.
y = 2*x^2 vokser dobbelt så hurtigt som y=1*x^2
y = 2*x^2 vokser dobbelt så hurtigt som y=1*x^2
Svar #2
19. november 2007 af rosiette (Slettet)
tak zeta, vi sad lige og skrev rapport og blev lidt i tvivl, fik blandet det lidt for meget sammen med eksponentiel *G*
Skriv et svar til: potensiel
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
