Matematik

Please hjælp... - integral regning

20. november 2007 af Drejet (Slettet)
S = integralet

Har 2 ubestemte integraler jeg har brug for hjælp med... tror det er partiel integration men bliver nød til at få lidt mere hjælp end lige at få metoden af vide
Det drejer sig om:

1) S X * sin(x^2+1) dx

og

2) S (X+1) * 4^x dx

Brugbart svar (0)

Svar #1
20. november 2007 af ibibib (Slettet)

1) sub t=x²+1

2) Partiel. g(x)=x+1 og f(x)=4^x.

Skriv et svar til: Please hjælp... - integral regning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.