Fysik
Bølge-opgaver
20. november 2007 af
CapstarDKRush (Slettet)
Jeg har brug for hjælp til at udregne disse opgaver:
? = 3,5 m, f = 0,10 s. Beregn v og T.
? = 55 cm, f = 2,4 min. Beregn v og T.
? = 0,33 m, T = 0,75 s. Beregn f og v.
v = 32 m/s, f = 12 s. Beregn ? og T.
v = 17 cm/s, T = 2,8 s. Beregn f og I
v = 8,9 cm/s, ? = 0,84 m. Beregn f og T.
? = 3,5 m, f = 0,10 s. Beregn v og T.
? = 55 cm, f = 2,4 min. Beregn v og T.
? = 0,33 m, T = 0,75 s. Beregn f og v.
v = 32 m/s, f = 12 s. Beregn ? og T.
v = 17 cm/s, T = 2,8 s. Beregn f og I
v = 8,9 cm/s, ? = 0,84 m. Beregn f og T.
Skriv et svar til: Bølge-opgaver
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
