Matematik

Hjælp til Matematik:S

20. november 2007 af chik-g (Slettet)
hey
det et opgave jeg ikke er helt med i jeg ville spørge om der er en som kan løse de :

tabellen giver en sammenhæng mellem x og y

x -5, -3, -2, 2, 6, 8

Y -11, -8, -6,5, -0,5, 5,5, 8,5


a. afbild tallene i et kordinatsystem og gør rede for, at y er en linær funktion af x.

b. bestem ligningen

c. bestem den til y= 12 svarende x-værdien.

d. hvor meget vokser y, når x vokser med 4,7?

Brugbart svar (0)

Svar #1
20. november 2007 af mathon

y = 1.5x - 3.5

Brugbart svar (0)

Svar #2
20. november 2007 af mathon

y = f(x) = 1.5x - 3.5

f'(x) = 1.5

når x vokser med 1 stiger y 1.5

når x vokser med 4.7*1 stiger y 4.7*1.5 = 7.05

Skriv et svar til: Hjælp til Matematik:S

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.