Matematik
Vektorfunktion
22. november 2007 af
kaspx (Slettet)
Givet vektorfunktionen f(t):
x(t) = cost(t)
y(t) = e^sin(t)
Dmf=[0;2pi]
Beregn rumfanget af det omdrejningslegeme der opstår når banekurven drejes 180 grader om y-aksen.
Nogen der kan hjælpe med denne opgave?
x(t) = cost(t)
y(t) = e^sin(t)
Dmf=[0;2pi]
Beregn rumfanget af det omdrejningslegeme der opstår når banekurven drejes 180 grader om y-aksen.
Nogen der kan hjælpe med denne opgave?
Skriv et svar til: Vektorfunktion
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
