Matematik
Lineær fuktion
25. november 2007 af
piip (Slettet)
Hej, er der nogen der kan hjælpe med at besvare dette spørgsmål? Og evt. en forklaring?
Om en lineær funktion f(x)=ax+b oplyses, at grafen går gennem punktet P(-2,7) og har hældingskoefficienten -0,5. Og jeg skal nu bestemme tallet b?
På forhånd mange tak. :)
Om en lineær funktion f(x)=ax+b oplyses, at grafen går gennem punktet P(-2,7) og har hældingskoefficienten -0,5. Og jeg skal nu bestemme tallet b?
På forhånd mange tak. :)
Svar #1
25. november 2007 af dnadan (Slettet)
du har at a=-1/2
heraf ved du at:
f(x)=-1/2x+b
b findes ved indsættelse af dit punkt i forskriften, heraf fås ligningen:
7=-1/2*(-2)+b
løs denne ligning.
heraf ved du at:
f(x)=-1/2x+b
b findes ved indsættelse af dit punkt i forskriften, heraf fås ligningen:
7=-1/2*(-2)+b
løs denne ligning.
Svar #2
25. november 2007 af Osmanli (Slettet)
Piip..
* Undskyld hvis jeg lige skriver i denne tråd
- men tror ikke du har set mit svar i forgående tråd.
Har også sendt dig en privat besked på SP .
* Undskyld hvis jeg lige skriver i denne tråd
- men tror ikke du har set mit svar i forgående tråd.
Har også sendt dig en privat besked på SP .
Svar #5
25. november 2007 af mrwoodfield (Slettet)
Håber ik du har matematik på a-niveau... for så kunne det godt være du skulle læse lidt mere på lektien;)
Skriv et svar til: Lineær fuktion
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
