Matematik

Eksponentialfunktioner

25. november 2007 af Signesp (Slettet)
Hej. Er der nogen der kan hjælpe mig med at forklare mig hvordan man løser denne opgave?

Om en eksponentielt voksende funktion f(x)=ba^x oplyses, at grafen går gennem punkterne P(2,3) og Q(6,13). Bestem tallene a og b?

På forhånd tusind tak. :)

Brugbart svar (0)

Svar #1
25. november 2007 af peter lind

Løs ligningerne

b*a^2 = 3
b*a^6 = 13

Skriv et svar til: Eksponentialfunktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.